A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Шановні мешканці села Гірсівка!

Дата: 05.08.2020 15:54
Кількість переглядів: 663

 

Прийміть ще раз найщиріші вітання з нагоди нашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі наші жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо.

У такий радісний день ще раз бажаємо Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову нашого населеного пункту.

Зичимо, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим,  згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед мешканців нашого прекрасного села Гірсівка.

Загроза пандемії примусила нас відмовитися від візитів один до одного, багатолюдних вечірок, дружніх та родинних зустрічей. Багатьом людям довелося скасувати заздалегідь сплановані заходи, пригоди та подорожі. Безпека понад усе.

Так, відмовлятися від своїх планів, звісно, не дуже весела справа, але навіть неприємні карантинні обмеження — не привід ставити хрест на довгоочікуваному святкуванні. 

Тому, ми щиро  привітали всіх з днем села!  І традиційно   відзначили  подарунками  всіх номінантів в номінаціях до Дня села. Всього найкращого ювілярам та всім мешканцям села Гірсівка.

Більше фото тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь