A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

1 вересня у Гірсівській ОТГ

Дата: 02.09.2020 07:28
Кількість переглядів: 543

Швидко промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання.          

Школярі стають старшими на рік, а для  першачків і одинадцятикласників 1 вересня 2020 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перша парта, перші шкільні будні, а для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2020-2021 навчального  року.

В навчальних закладах Гірсівської ОТГ  свято проведено з дотриманням рекомендацій МОЗ, тож формат проведення свята трохи змінився.

Святковий захід в освітніх закладах   відбувся в окремих кабінетах, задля мінімізації контакту з іншими дітками. Виняток  був зроблений лише для учнів перших та випускних  класів.
Усіх присутніх з початком нового навчального року привітали директор школи Наталія Дорол, сільський голова Наталія Попова, завідувач Дунаївською філією Олена Шакун. Першокласники отримали подарунки від сільської ради, шкільні приладдя.

Перший дзвоник для всієї школи задзвонив у руках першокласників та їх класних керівників.
 Цього року в Дунаївській філії запрацювала шкільна їдальні європейського стандарту. Червону стрічку  перерізали сільський голова Н.Попова та завідувач Дунаївської філії О.Шакун. На реконструкцію  Дунаївської філії та харчоблоку було витрачено   4179963 грн.., в тому числі 84680 грн. з місцевого бюджету та 4095283 грн кошти субвенції.  В їдальню також було придбано все необхідне обладнання та інвентар  за рахунок місцевого бюджету Гірсівської сільської ради на суму 95500 грн  З цього року учні будуть харчуватися в новій їдальні з додержанням всіх вимог НАССР. 

Освітні заклади громади отримали  дидактичні матеріали на суму 33699 грн   (в т.ч. кошти субвенції – 20871 грн, кошти місцевого бюджету -12828 грн).  Перші класи освітніх закладів громади  забезпечені на 100% меблями на суму 74693 грн (в т.ч. кошти субвенції – 15924 грн, кошти місцевого бюджету -58769 грн).   Також  до кінця вересня перші класи отримають комп’ютерне обладнанні, згідно вимогам  НУШ. Крім цього цьогорічні першачкі  отримають кожний для навчання шкільний планшет.  На комп’ютерне обладнання направлено всього 67640 грн ( в т.ч.кошти субвенції – 27924 грн, кошти місцевого бюджету -39716 грн).  

ВСІ ФОТО СВЯТА ТУТ

Тож, любі діти,  навчайтеся, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні!

Зі святом, дорогі друзі!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь