A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Роман Афонов привітав запорізьких підприємців зі святом

Дата: 10.09.2020 17:33
Кількість переглядів: 474

Роман Афонов привітав запорізьких підприємців зі святом

 

Напередодні Дня підприємця України в Запорізькій облдержадміністрації відбулося урочисте спільне засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва та регіональної ради підприємців.

Кращі представники бізнес-спільноти регіону приймали привітання від керівництва органів обласної влади, Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал", Торгово-промислової плати.

Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін наголосив, що представники малого і середнього бізнесу забезпечують більше половини надходжень до бюджету, лише за перше півріччя їхній внесок до скарбниць склав 55 процентів. Суб'єкти господарювання створили у регіоні 220 тисяч робочих місць. Керівник регіону підкреслив, що на сьогодні для підтримки підприємництва запроваджені державні програми, які допоможуть працювати, вирішувати поточні проблеми, зокрема, із доступністю фінансових ресурсів тощо.

Від імені депутатського корпусу регіону підприємців відзначив заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков.

Зі святом представників бізнесу привітав начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов. Він наголосив, що незважаючи на непрості економічні умови, малий і середній бізнес в регіоні продовжує розвиватися, реалізовувати свої проекти. У свою чергу, податкова служба буде максимально сприяти підприємницькому середовищу. Також Роман Афонов побажав підприємцям креативних ідей, миру і здоров'я.

За сумлінне виконання податкових зобов'язань перед державою, високу податкову культуру та укріплення позитивного іміджу українського підприємництва подяками Головного управління ДПС у Запорізькій області нагороджені Євген Овсянікер – керівник ТОВ "ПЛУТОН ІС", Олексій Сніговий – директор ТОВ "ОРФЕЙ-ЗАПОРІЖЖЯ" та Ірина Водяницька – очільниця ТОВ "АЛЕКСАНДР-АГРО 2".

Також за активну підтримку і об’єднання запорізької бізнес-спільноти та укріплення позитивного іміджу українського підприємництва була відзначена громадська організація "Бізнес-союз" Порада".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Розвиток малого та середнього підприємництва

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

У колективах податкової служби проведено 55 антикорупційних заходів

 

З початку року фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Запорізькій області провели три службові перевірки щодо причетності посадових осіб податкової служби регіону до вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією. У результаті викладена інформація знайшла своє підтвердження.

Також за цей час розглянуто шість повідомлень стосовно можливого недотримання норм антикорупційного законодавства працівниками органів ДПС області.

Для запобігання корупційних діянь та інших правопорушень в колективах податкової служби проведено 13 тематичних лекцій. Крім того, організовано роз'яснювальну роботу з 42 кандидатами, які претендували на зайняття вакантних посад категорії "Б" та "В" у ГУ ДПС у Запорізькій області, щодо необхідності дотримання вимог Закону України "Про запобігання корупції" та з метою виявлення обставин, що можуть перешкоджати їх призначенню.

Також фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції проводять індивідуальні консультації працівників податкової, під час яких роз'яснюють положення антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, про факти недотримання співробітниками ДПС регіону правил етичної поведінки можна дистанційно повідомляти на електронну адресу zp01.corruption@tax.gov.ua (крім звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації) або за телефонами: (061) 219-05-21 та 219-05-74.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Профілактика корупції

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь