A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Шановні мешканці села Надеждине, ті, хто тут народився, виріс, гості села!

Дата: 13.09.2020 19:41
Кількість переглядів: 623

Прийміть найщиріші вітання з нагоди гарного свята — Дня села  Надеждине. Свята, яке відзначають усі, хто його любить. Саме любов до маленької батьківщини не дала вам покинути рідні місця, саме любов надихає щодня до праці, створення комфорту і добробуту в рідній стороні.

Дорогі надеждинці, у сьогоднішній святковий день від імені Гірсівської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх  із   Днем  села  Надеждине!!! 
У такий радісний день бажаю Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову вашого населеного пункту.
В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
А ще рясних врожаїв на хлібних нивах та у садах, гарного приросту у ваших господарствах. Щоб не переводився рід український, нехай віщун радості – лелека приносить у ваші оселі якомога  більше   немовлят. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом. 
Вірте в свої сили! Творіть!

А селу Надеждине  - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще! Зі святом!!!
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь