A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі роботодавці добровільно оформили 4850 працівників

Дата: 23.09.2020 19:27
Кількість переглядів: 455

Запорізькі роботодавці добровільно оформили 4850 працівників

 

З початку року фахівці податкової служби регіону проводять активну комунікаційну роботу з керівниками підприємств і підприємцями на предмет легалізації зайнятості найманих працівників та недопущення розрахунків "у конвертах".

Як поінформував начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, за результатами зустрічей, семінарів, круглих столів, спільних засідань робочих груп ДПС області та органів виконавчої влади і місцевого самоврядування роботодавці добровільно оформили 4850 працівників. Їм виплачено 24,3 мільйона гривень доходу, додаткові надходження до бюджетів склали понад 10 мільйонів, зокрема, 5,3 мільйона гривень єдиного внеску, 4,4 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 400 тисяч гривень військового збору.

Крім того, у ході контрольно-перевірочних заходів серед платників, що мали ризики використання неоформленої найманої праці, виявлено 153 особи, які здійснювали трудову діяльність без належного оформлення. Матеріали перевірок надіслані до ГУ Держпраці для вжиття відповідних заходів.

Після проведених 109 документальних перевірок суб'єктів господарювання виявлені факти недотримання законодавства під час виплати доходів громадянам. Порушникам донараховано 12,2 мільйона, у тому числі 9,4 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, 2 мільйони гривень єдиного внеску та 800 тисяч гривень військового збору.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Трудові відносини

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

У Запоріжжі виявлено нелегальну АЗС "на колесах"

 

Співробітники податкової міліції Запорізької області в рамках операції "Акциз-2020" на території обласного центру встановили факт незаконного транспортування та збуту паливно-мастильних матеріалів.

Перевіркою встановлено, що місцевий мешканець, який не був зареєстрований в якості суб’єкта підприємницької діяльності, здійснював перевезення та продаж дизельного палива на автотранспортному засобі, обладнаному паливно-роздавальною колонкою. Товарно-супровідні документи на вантаж, а також відомості, які підтверджують, що вказаний автомобіль є пересувним акцизним складом, у громадянина були відсутні.

За результатами огляду виявлено та вилучено автомобіль "Фольксваген" разом з паливно-роздавальною колонкою, а також 600 літрів дизельного палива.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Операція «Акциз-2016»

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь