A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запоріжці поповнили державний бюджет майже на шість мільярдів

Дата: 10.10.2020 13:09
Кількість переглядів: 458

Запоріжці поповнили державний бюджет майже на шість мільярдів

 

У січні-вересні платники податків Запорізького регіону спрямували до державної скарбниці 5 мільярдів 911 мільйонів гривень (без показників великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДПС).

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, порівняно з аналогічним періодом минулого року рівень сплати збільшився на 364 мільйони або на 6,6 відсотка.

Близько половини доходів держбюджету сформував податок на додану вартість – 2 мільярди 889 мільйонів. Це на 349 мільйонів або на 13,8 відсотка перевищило минулорічні надходження.

Підприємства, установи і підприємці перерахували до державної казни 1 мільярд 527 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, що майже на 102 мільйони або на 7 відсотків більше, ніж надійшло у січні-вересні 2019 року.

Також з доходів запоріжців сплачено 485 мільйонів гривень військового збору, що на 28 мільйонів або на 6 відсотків більше, ніж торік.

Крім того, до скарбниці надійшло 514 мільйонів гривень податку на прибуток, 245 мільйонів гривень рентних платежів, 105 мільйонів гривень екологічного податку, 49 мільйонів гривень акцизного податку з ввезеної на територію України підакцизної продукції тощо.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

Обережно! Знову аферисти вдають з себе податківців

 

Запорізькі підприємці повідомляють про шахраїв, які намагаються злочинним шляхом виманити гроші. Зловмисники телефонують нібито від імені керівника одного зі структурних підрозділів Головного управління ДПС у Запорізькій області та вимагають перерахувати кошти за непроведення перевірки.

Вкотре наголошуємо, що податкова служба працює виключно у правовому полі, тому просимо про подібні випадки оперативно повідомляти правоохоронні органи.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь