Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

З прибутків запорізьких компаній держбюджет отримав пів мільярда гривень

Дата: 22.10.2020 08:27
Кількість переглядів: 495

 

З прибутків запорізьких компаній держбюджет отримав пів мільярда гривень

 

За дев'ять місяців запорізькі підприємства сплатили до державного бюджету 514 мільйонів гривень податку на прибуток (без даних великих платників, які зареєстровані в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС).

Коментуючи надходження, начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов повідомив, що лише у вересні до державної скарбниці спрямовано понад 7 мільйонів.

З початку року компанії і установи, які працюють у м. Запоріжжя, перерахували 361,3 мільйона, з прибутків суб'єктів господарювання м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів надійшло – 53,8 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – майже 35 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 12,2 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 11,5 мільйона, Запорізького району – 9,2 мільйона, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 8,6 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 7,6 мільйона тощо.

На даний час у регіоні податок на прибуток сплачують 920 підприємств.

Нагадаємо, цей платіж нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами. Базова ставка становить 18 відсотків, за ставками 15, 6 та 20 процентів оподатковуються пасивні доходи, отримані нерезидентами в Україні.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь