Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі місцеві бюджети отримали 808 мільйонів гривень плати за землю

Дата: 28.10.2020 11:34
Кількість переглядів: 557

Запорізькі місцеві бюджети отримали 808 мільйонів гривень плати за землю

 

З початку року до місцевих бюджетів надійшло 808 мільйонів 704 тисячі гривень земельного податку та орендної плати (без показників великих підприємств, які перебувають на обліку в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, надходження плати за землю від суб'єктів господарювання-юридичних осіб склали майже 600 мільйонів, від підприємців і громадян – 209 мільйонів.

Третину із загальної суми забезпечили власники і орендарі земель обласного центру – 256,3 мільйона, до скарбниць м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів сплачено 98 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 80,2 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 71,7 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – 64,8 мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 56,4 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – майже 48 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 43,6 мільйона тощо.

Упродовж року громадянам, які надавали в оренду свої паї, фахівці податкової служби направили 3275 податкових повідомлень-рішень з податку на землю на загальну суму 1,9 мільйона. У результаті проведеного аналізу переліку землекористувачів і нових власників земель 4,5 тисячам фізичним особам нараховано 3,9 мільйона гривень земельного податку.

Усього в регіоні нараховується понад 9 тисяч землекористувачів-юридичних осіб та 292 тисячі фізичних осіб. Громадянам податкова служба направила 316 тисяч податкових повідомлень-рішень про сплату земельного податку та орендної плати.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь