Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запоріжці сплатили до бюджету держави 545 мільйонів гривень військового збору

Дата: 11.11.2020 22:55
Кількість переглядів: 612

Запоріжці сплатили до бюджету держави 545 мільйонів гривень військового збору

 

У січні-жовтні роботодавці і мешканці регіону спрямували до державного бюджету 545 мільйонів гривень військового збору (без показників великих підприємств, які зареєстровані в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС). Порівняно з 2019 роком сплачена сума зросла на 34 мільйони або майже на сім відсотків.

Коментуючи надходження, начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов повідомив, що середньомісячні відрахування цього року склали 54,5 мільйона, це на 3,4 мільйона більше минулорічних. Лише у жовтні з доходів запоріжців скарбниця отримала 60 мільйонів гривень військового збору, що на 6 мільйонів більше, ніж торік.

За десять місяців платники обласного центру забезпечили 273 мільйони, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 79 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 48 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 38 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 20 мільйонів, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 17,4 мільйона, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 17 мільйонів, Василівського та Михайлівського районів – 16,6 мільйона тощо.

Всього станом на початок жовтня на території  регіону зареєстровано 34,7 тисячі суб'єктів господарювання, які сплачували військовий збір, зокрема, 15,9 тисячі підприємств, установ і організацій та 18,8 тисячі підприємців.

Нагадаємо, ставка збору становить 1,5 відсотка від доходів, що підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Його платниками є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь