Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Запорізькі компанії сплатили 526 мільйонів гривень податку на прибуток

Дата: 25.11.2020 14:43
Кількість переглядів: 647

Запорізькі компанії сплатили 526 мільйонів гривень податку на прибуток

 

У січні-жовтні поточного року від запорізьких підприємств і установ до державного бюджету надійшло 526 мільйонів гривень податку на прибуток (без врахування великих платників, які перебувають на обліку в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, лише за останній місяць суб'єкти господарювання перерахували до скарбниці 12 мільйонів.

З початку року майже 370 мільйонів гривень забезпечили підприємства м. Запоріжжя. З прибутків мелітопольських і веселівських платників бюджет отримав 54,5 мільйона, бердянських і приморських – 36,5 мільйона, токмацьких та чернігівських – 12,6 мільйона, пологівських, більмацьких та розівських – 11,6 мільйона. Представники бізнесу Запорізького району сплатили 9,3 мільйона, Вільнянського та Новомиколаївського районів – 8,8 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 7,6 мільйона тощо.

Усього у Запорізькій області 920 суб'єктів господарювання є платниками податку на прибуток.

Нагадаємо, цей податок нараховується платником самостійно на базу оподаткування – прибуток із джерелом походження як з України, так і за її межами. Базова ставка становить 18 відсотків.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь