A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Матеріали засідання десятої сесії восьмого скликання від 20.09.2017

Дата: 01.10.2017 20:22
Кількість переглядів: 1254

Рішення:

  1. Про   внесення змін та доповнень до рішення сільської ради №1 від 11.01.2017 року «Про сільський бюджет на 2017 рік»
  2. Про затвердження експертного звіту проекту «Капітальний ремонт будинку культури в с.Гірсівка по вул.Молодіжна, 53 Приазовського району Запорізької області»
  3. Про затвердження «Програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку сіл Гірсівка, Дунаївка та Надеждине на 2017-2019 роки».
  4. Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Гірсівка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Гірсівка Приазовського району Запорізької області (у складі Генерального плану)
  5. Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Надеждине Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Надеждине Приазовського району Запорізької області (у складі Генерального плану).
  6. Про розробку містобудівної документації «Генеральний план с.Дунаївка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с.Дунаївка Приазовського району Запорізької області (у складі Генерального плану)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту
  8. Про  надання дозволу на  розроблення технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки  в  натурі  (по  місцевості)
  9. Про надання дозволу  на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  10. Про списання житлового будинку з житлового фонду сільської ради   
  11. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду
  12. Про затвердження  Програми «Підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій управління соціального захисту населення Приазовської РДА на 2017 рік»
  13. Про затвердження Програми по наданню шефської допомоги відділу прикордонної служби «Приазовськ» Бердянського прикордонного загону (в.ч. 1491) Державної прикордонної служби України на 2017 рік
  14. Про затвердження  Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Приазовського району на 2017 рік
  15. Про внесення змін та доповнень до рішення Гірсівської сільської ради від 11.01.2017 року №4 «Про затвердження Програми організації оплачуваних громадських робіт на 2017 рік»
  16. Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради №6 від 11.01.2017 року «Про  затвердження  норм  витрат паливо – мастильних  матеріалів  на 2017 рік»
  17. Про внесення змін до штатного розпису 

Поіменне голосування

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь