A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Зустріч із Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє»

Дата: 24.01.2019 20:26
Кількість переглядів: 848

Як повідомляли раніш ( 26.10.2018) структура ООН Жінки розпочала реалізацію проектів в 19ти об'єднаних територіальних громадах Донецької, Луганської (підконтрольних Уряду України територіях) та Запорізької областей щодо підтримки імплементації зобов'язань виконання Резолюції РБ ООН 1325 щодо Жінок, Миру та Безпеки на обласному та місцевому рівнях та щодо підтримки реалізації реформи децентралізації та правоохоронних органів, за фінансової підтримки Уряду Норвегії та Данії відповідно.

За результатами обговорення між структурою ООН Жінки та Запорізькою облдержадміністрацією Гірсівська громада включена до списку рекомендованих до участі у проектах.
            Перша зустріч з представницею ООН Жінки в Україні Анастасією Калашник відбулася 24 жовтня 2018 року в рамках презентації цілей та завдань проектів структури ООН Жінки, можливості співпраці з громадою.

 Вчора 23 січня 2019 року відбулася  робоча зустріч представників Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» з представницями громади. Від громади на зустріч були запрошені керівництво ради та депутати жінки Гірсівської сільської ради.

З презентацією проекту «Просування порядку денного «Жінки,Мир,Безпека» шляхом локалізації та імплементації Національного плану дій з виконання Резолюції Ради Безпеки ООО 1325 у Східній Україні» ознайомила голова правління Запорізького благодійного фонду «єдність» за майбутнє»,депутат Запорізької міської ради І,ІУ та УІ скликань Тамара Миколаївна ОГОРОДОВА. Представниці Гірсівської сільської ради були ознайомлені з презентацією роботи фонду.

Дякуємо Тамарі Миколаївні та її команді за чудову презентацію, за те, що приїхали із зустріччю до нас у громаду та долучили наших жінок до роботи, яка проводиться в Запорізькій області щодо рівних прав і можливостей. В результаті зустрічі  були отриманні нові знання, нові знайомства. Інформація була зрозумілою, доступною.

Резолюція 1325 (2000), ухвалена Радою Безпеки на її 4213-му засіданні, 31 жовтня 2000 року

Переглянути фото зустрічі

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь