A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини від Асоціації Міст України

Можливість долучитися до реалізації безхазяйного майна

Головне управління ДФС у Запорізькій області оголошує про проведення конкурсу і запрошує взяти участь підприємства та організації (юридичних осіб, незалежно від форми власності та податкової реєстрації на території України, що є платниками податку на додану вартість і можуть згідно із статутними документами здійснювати реалізацію майна шляхом проведення публічних (прилюдних) торгів (аукціонів) або через роздрібну торговельну мережу) для включення до Єдиного реєстру суб'єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави, по Запорізькій області на 2019 рік.

18:47 02.12.2018

Запорізька митниця протидіє ввезенню контрафакту

Одним із ефективних механізмів попередження порушень інтелектуальних прав є аналіз брендової продукції під час митного оформлення імпортних поставок. З початку року співробітники Запорізької митниці ДФС 125 разів призупиняли оформлення товарів, які внесені до реєстру об'єктів права інтелектуальної власності.

18:45 02.12.2018

Запорізькі підприємства сплатили майже 219 мільйонів гривень "екоподатку"

Упродовж січня-жовтня поточного року підприємства Запорізької області направили до бюджетів 218,7 мільйона гривень екологічного податку, що на 30 мільйонів або на 16 відсотків більше, ніж торік (без показників великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

20:43 23.11.2018

Отримання послуг електронного цифрового підпису. Дізнайтесь, чи можливо за довіреністю?

Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (АЦСК ІДД ДФС) надає послуги електронного цифрового підпису (ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності та фізичним особам на безоплатній основі.

20:42 23.11.2018

Оподаткування заробітної плати одинокої матері, яка утримує дитину віком до 18 років

Доходи у вигляді заробітної плати включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку та підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб (з урахуванням застосованої податкової соціальної пільги) за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

20:39 23.11.2018

Запоріжці збільшили сплату військового збору на 26 відсотків

З доходів мешканців Запорізької області з початку року до бюджету надійшло майже 434 мільйони гривень військового збору (не враховуючи дані великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Надходження десяти місяців цього року перевищили минулорічні на 26 відсотків, або майже на 90,5 мільйона.

20:38 23.11.2018

На Запоріжжі у митній сфері викрито порушень на суму майже 143 мільйони гривень

У поточному році в ході аналітично-пошукових заходів працівники Запорізької митниці ДФС викрили 431 порушення митних правил. За кожним фактом недотримання громадянами та суб'єктами господарювання митного законодавства заведені справи на загальну суму майже 143 мільйони гривень, що на 114 мільйонів більше, ніж торік.

20:37 23.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь