A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини від Асоціації Міст України

Підприємство виплачує фізичній особі орендну плату за користування майном. Чи нараховувати єдиний соціальний внесок?

Базою нарахування єдиного соціального внеску для підприємств, установ та організацій, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору або на інших умовах, передбачених законодавством, чи за цивільно-правовими договорами є сума нарахованої кожній застрахованій особі заробітної плати за видами виплат, та сума винагороди фізичній особі за виконання робіт (надання послуг) за цивільно-правовими договорами.

21:01 21.10.2018

Підприємство виплачує фізичній особі винагороду за цивільно-правовим договором. Як нараховувати єдиний соціальний внесок?

Платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є роботодавці, зокрема, ті, які використовують працю фізичних осіб за цивільно-правовими договорами (крім цивільно-правового договору, укладеного з фізичною особою - підприємцем, якщо виконувані роботи (надавані послуги) відповідають видам діяльності, відповідно до відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань).

20:58 21.10.2018

Підприємець на загальній системі оподаткування не отримав дохід. Як сплачується єдиний соціальний внесок?

Платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є фізичні особи-підприємці, в тому числі підприємці - платники єдиного податку.

20:57 21.10.2018

Запорізькі підприємства погасили майже 141 мільйон гривень податкової заборгованості

З початку року завдяки погашенню податкового боргу до бюджетів усіх рівнів надійшло 140,8 мільйона гривень. Як зазначила в.о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, із загальної суми до державного бюджету направлено 85,3 мільйона, до місцевих – 55,6 мільйона.

20:54 21.10.2018

Половина економічних злочинів, викритих податковою міліцією на Запоріжжі, належить до категорії тяжких

Про результати роботи податкової міліції, спрямованої на детінізацію економіки Запорізького регіону та протидію незаконному обігу підакцизних товарів, розповів під час брифінгу перший заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Малий.

16:53 12.10.2018

Запорізькі платники сплатили до бюджету майже 388 мільйонів гривень військового збору

Внесок платників податків Запорізької області до держбюджету у вигляді військового збору з початку року склав 387,6 мільйона гривень (без показників великих підприємств, які обслуговуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

16:52 12.10.2018

Надходження ПДВ у Запорізькому регіоні зросли на 33 відсотки

З початку року від суб'єктів господарювання Запорізької області надійшло 2,3 мільярда гривень податку на додану вартість (за оперативними даними та без показників великих платників податків, які обслуговуються в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

16:52 12.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь