A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини від Асоціації Міст України

Роботодавці Запорізького регіону на соціальні видатки спрямували близько двох мільярдів

За перший квартал 2019 року надходження ЄСВ до Пенсійного і соціальних фондів від запорізьких платників склали 1 мільярд 883 мільйона гривень (за оперативними даними, без показників великих підприємств, які обліковані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

21:12 04.04.2019

Застосування права на податкову знижку при компенсації процентів за умовами молодіжного житлового кредиту

Платник податку – резидент має право включити до податкової знижки частину суми процентів за користування іпотечним житловим кредитом,  наданим позичальнику в національній або іноземній валютах, фактично сплачених протягом звітного податкового року.

21:11 04.04.2019

Протягом календарного року суб’єкт господарювання може перейти на єдиний податок один раз

Суб’єкт господарювання, який є платником інших податків,  може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до фіскального органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

21:11 04.04.2019

Які відомості повинна містити довідка про доходи громадянина, яка надається з метою заповнення декларації для отримання податкової знижки?

Враховуючи те, що затвердженої форми довідки про доходи, яку повинні надавати податкові агенти на вимогу платника податків, нормами чинного законодавства не передбачено, то довідка надається у довільній формі, в якій, крім загальної інформації про фізичну особу (П. І. Б, реєстраційний номер облікової картки, період роботи), зазначається обов’язково наступна інформація:

21:10 04.04.2019

Які документи необхідно надати особі, яка здійснила переобладнання транспортного засобу та використовує біопаливо з метою отримання податкової знижки?

Фізична особа, яка здійснила переобладнання транспортного засобу та використовує біопаливо (біоетанол, біодизель, стиснутий або скраплений газ та інші види біопалива).

21:09 04.04.2019

Запорізьке підприємство відшкодувало бюджету 2,2 мільйона гривень несплачених податків

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області в рамках кримінального провадження забезпечили відшкодування бюджету 2,2 мільйона гривень несплачених податків.

21:08 04.04.2019

Хто є платниками екологічного податку за викиди двоокису вуглецю?

З 01.01.2019 набрали чинності зміни до Податкового кодексу України, в частині визначення критеріїв визнання неплатником податку екологічного податку за викиди двоокису вуглецю стаціонарними джерелами у атмосферне повітря, а також щодо встановлення граничної норми викидів двоокису вуглецю стаціонарними джерелами при визначенні бази оподаткування екологічним податком.

21:08 04.04.2019

Валерій Манько: "Роботодавці Запорізького регіону на соціальні видатки спрямували близько двох мільярдів"

За перший квартал 2019 року надходження ЄСВ до Пенсійного і соціальних фондів від запорізьких платників склали 1 мільярд 883 мільйона гривень (за оперативними даними, без показників великих підприємств, які обліковані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, який зазначив, що рівень надходжень до показників минулого року збільшився на 307 мільйонів гривень.

21:07 04.04.2019

Новини від АМУ

Які відомості повинна містити довідка про доходи громадянина, яка надається з метою заповнення декларації для отримання податкової знижки?

21:06 04.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь