A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Оголошення

Про необхідність декларування зміни роздрібних цін на товари, що мають істотну соціальну значущість

Щоб змініти ціну на товари із наступного переліку, потрібно пройти мехінізм декларування зміни ціни відповідно до постанови КМУ "Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення"

17:23 19.05.2020

Соціологічне дослідження про відношення до проблеми торгівлі людьми

Соціологічна компанія IRG спільно з Міжнародною організацією з міграції та ОПП «Взаємодія» проводить соціологічне дослідження відношення жителів Запорізької області до проблеми торгівлі людьми.

09:46 08.05.2020

ДО УВАГИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ГІРСІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

З метою інформаційної підтримки та розвитку підприємницької діяльності малого та середнього бізнесу в умовах карантину, Державна установа «Офіс з просування експорту України» на щоденній основі розміщує актуальну інформацію про доступні інструменти для фінансування підприємницької діяльності та державні програми для забезпечення безперервної діяльності бізнесу, поради щодо коригування стратегій та бізнес-планів, можливості для розвитку підприємств та профілактичні заходи, направлені на протидію розповсюдження Covid-19.

10:45 23.04.2020

З 1 квітня підвищено пенсії 80-річним пенсіонерам

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році»  з 1 квітня 2020 року пенсіонерам, які досягли віку 80 років і старше, до пенсій встановлено щомісячну компенсаційну виплату у розмірі 500 гривень. Цю виплату у розмірі 500 гривень отримають ті особи, у яких розміри пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсій, встановлених законодавством, менше ніж 9205,19 грн.  Водночас, після того, як розмір пенсії досягне 9205 грн. - нарахування щомісячних 500 грн. будуть припинені.

10:03 23.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь