A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальна тривога

Навчальна тривога

16 жовтня у «Гірсівській ЗОШ» пройшли тренування на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної події. У навчальному закладі протягом дня перебуває більше сотні дітей. Подібні тренування проходять тричі на рік, а також позапланово у разі факту трагічних подій у закладах з масовим перебуванням людей.

20:45 17.10.2018

Флешмоб "Привітання захисникам України"

Флешмоб "Привітання захисникам України"

Учні ОНЗ "Гірсівська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів" під керівництвом педагога-організатора Ангеловської О.Ю. креативно привітали захисників України із святом.

08:51 14.10.2018

14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Гірсівська ОТГ вітає всіх із справжнім святом мужності й самовідданості, святом лицарства і благородства - святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

22:31 13.10.2018

Всесвітній день зору

Всесвітній день зору

Щорічно у другий четвер жовтня відзначається Всесвітній день зору для залучення глобального уваги до проблем сліпоти, порушення зору, а також реабілітації людей з його порушенням .

08:38 08.10.2018

День працівників освіти - 2018

День працівників освіти - 2018

Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – день вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

21:54 05.10.2018

День людей похилого віку

День людей похилого віку

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

22:31 02.10.2018

Щодо профілактики ботулізму

Щодо профілактики ботулізму

З початку 2018 року  в Україні зареєстровано 84 випадки ботулізму, в яких постраждало 97 людей, 8 з них померли. Випадки захворювання на ботулізм мали місце майже в усіх регіонах України, у т.ч. і у Запорізькому.  

08:41 02.10.2018

Інформаційний лист до  Дня серця

Інформаційний лист до Дня серця

Серцево-судинні захворювання є головною причиною смерті в світі: щороку вони забирають більше 17 мільйонів людських життів.

20:39 26.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь