A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірсівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Олександрівської громади

Оголошення

Проведення земельних торгів

Гірсівською сільською радою проводиться відбір виконавця щодо проведення земельних торгів на земельні ділянки, право оренди яких пропонується для продажу. Фінансування організації та проведення земельних торгів пропонується здійснити за рахунок коштів виконавця. Перелік земельних ділянок  сільськогосподарського призначення комунальної власності Гірсівської сільської ради, право оренди  яких пропонується для продажу на земельних торгах, затверджений рішенням Гірсівської сільської ради від 30.08.2019  № 9, а саме

13:55 03.09.2019

Увага! Пряма лінія!

У середу, 11 вересня 2019 року, відбудеться пряма "гаряча" телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, заступник голови постійної комісії з питань будівництва, транспорту, зв'язку, паливно-енергетичного комплексу Тарасов Володимир Григорович.

09:17 23.08.2019

Увага! Пряма лінія!

У четвер, 8 серпня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме начальник відділення національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області, Четвертак Сергій Іванович.

13:11 01.08.2019

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 16 липня 2019 року, відбудеться  пряма  телефонна лінія на тему: «Житлове та земельне право» (порядок легалізації самочинного будівництва; проблеми визначення права власності на самочинно збудовані об’єкти; право на земельну ділянку у разі набуття права власності на житловий будинок; звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки шляхом знесення самочинного будівництва тощо), під час якої на запитання громадян відповідатимуть фахівці Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

09:50 15.07.2019

Увага! Пряма лінія!

У четвер, 4 липня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, прав людини, свободи слова та інформації Гришин Ярослав Володимирович.  Звертатись з 10:00 до 11:00 за телефоном 0-800-503-508. Дзвінки – безкоштовні.

09:24 01.07.2019

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 25 червня 2019 року, відбудеться пряма “гаряча” телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, секретар постійної комісії з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області та житлово-комунального господарства Кузьменко Роман Олександрович.

09:45 18.06.2019

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 18 червня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему: «Адміністративне право», під час якої на запитання громадян відповідатимуть фахівці Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  (оскарження дій та рішень органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування; вимоги про визнання неправомірними та скасування рішень органів місцевого самоврядування; судовий порядок визнання незаконними актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування тощо).

09:34 14.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь